آموزش بامیه ترکیه ای
بامیه ترکی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. بامیه ترکی شباهت زیادی به بامیه ما ایرانی ها دارد،…
آموزش زولبیا و بامیه
زولبیا و بامیه از انواع شیرینی های سنتی و محبوب در میان ایرانیان هستند که به صورت متداول در ماه مبارک رمضان پخته می شوند. مواد لازم برای شربت زولبیا و…
همه چیز در مورد شیرینی های عید نوروز
نوروز، زمان دید و بازدید ها است. معمولا عید دیدنی های نوروزی، با پذیرایی های هیجانانگیز شروع میشود. شیرینی و شکلات، آجیل و چای ایرانی، از خوراکی های نوروز به حساب…
انواع رنگ های خوراکی
قرن هاست که به مواد غذایط و نوشابه ها رنگ اضافه می شود. قبل از اینکه روش تولید رنگ های مصنوعی در سال ۱۸۵۶ کشف گردد, از عصاره های طبیعی حیوانی,…
وسایل لازم خامه کشی
۱.پایه گردان پایه گردان کیک یکی از مهم ترین ابزار کیک پزی است. کاربرد صفحه گردون برای تزئین کیک می باشد. این ابزار به شما کمک می کند تا بتوانید با قرار…
ابزارهای لازم کیک پزی
قالب کیک و شیرینی پزی حتما می دانید که برای داشتن شیرینی و کیکی بهتر باید قالبی درست و مناسب انتخاب کنید. در ادامه مطلب توضیحاتی در مورد انواع قالب ها…
مشکلات پخت کیک
همه ی شما عزیزان تا به حال دستور پخت کیک اسفنجی از راه های مختلف اموزش دیدین اما گاهی اوقات موقع پخت کیک به مشکلاتی بر میخوریم که شاید توی دستورهای…
شکلات
به انواعی از خوراکیهای منشق از کاکائو گفته میشود. این ماده غذایی پر طرفدار و انرژی زا، بطور معمول از ترکیب شیر، شکر، کره کاکائو و پودر کاکائو با نسبتهای متفاوت…
تفاوت ارد کیک و ارد قنادی
گندم در انواع سخت و نرم قرار می گیرد. آرد کیک و آرد شیرینی در انواع گندم نرم وارد می شوند. آرد کیک و آرد شیرینی هم بافت نرم دارند که…