سبد خرید (0) بستن

هیچ محصولی در سبد خرید شما وجود ندارد.

خانه وبلاگ مدیا وسایل لازم خامه کشی

وسایل لازم خامه کشی

۱.پایه گردان

پایه گردان کیک یکی از مهم ترین ابزار کیک پزی است. کاربرد صفحه گردون برای تزئین کیک می باشد.

این ابزار به شما کمک می کند تا بتوانید با قرار دادن کیک به روی صفحه گردان، خامه کشی کیک و تزئین آن را به راحتی انجام دهید.

پایه گردان کیک آلومینیومی ، استیل و چدنی و شیشه ای و پلاستیکی از انواع پایه گردان کیک با جنس های مختلف می باشند. 

۲.پالت قنادی

معمولا برای صاف کردن سطح کیک و شیرینی از پالت مخصوصی استفاده می‌شود که در دو نوع صاف و شکسته در بازار موجود هستند و سایز‌های گوناگونی دارند. 

شما قصد دارید خامه را بر روی کیک خود صاف کنید، این کار نیاز به پالت قنادی دارد.پالت های کوچک برای خامه کشی های ظریف مانند شیرینی و پالت های بزرگ برای خامه کشی روی کیک تولد و کیک های بزرگ مورد استفاده قرار می گیرند.جنس پالت قنادی غالبا فلزی می باشد 

۳.کاردک قنادی

شاید باورتان نشود که یک کاردک کوچک چقدر وسیلهٔ مهمی در میان انواع ابزار کیک و شیرینی پزی است. همین کاردک‌ها هستند که کیک‌ها و شیرینی‌های‌تان را صاف، زیبا و خواستنی می‌کنند کاردک ها دارای دو جنس استیل و پلاستیکی هستند که میتوانید با انها خامه را صاف و اضافه خامه را بردارید بهتر است نوع استیل و مدرج شده را استفاده کنید.

۴.شانه قنادی

یکی از ابزارهای خامه کشی و از جمله انواع کاردک قنادی که در عین حال عمل تزیین روی کیک را انجام می دهد کاردک شانه ای است.

کاردک شانه ای بر خلاف کاردک پلاستیکی لبه ی صاف ندارد و نمی توان سطح کیک را با آن مسطح کرد. اما با استفاده از کاردک شانه ای می توانید روی خامه و یا روکش فوندانت کیک را به صورت شیاردار تزیین و صاف و یکدست کنید.

خرید کاردک شانه ای به دو صورت شانه دندانه درشت و شانه دندانه ریز در بازار موجود می باشد و فروش شانه قنادی در فروشگاه های لوازم قنادی صورت می گیرد. اما نوعی از کاردک شانه ای وجود دارد که به صورت دو کاره با دو لبه و یا سه کاره با سه لبه می توان از آن استفاده کرد.

با خرید کاردک شانه ای دو لبه می توانید از هر دو لبه ی آن هم با شیار درشت و هم با شیار ریز بهره مند گردید لذا دیگر نیازی به خرید شانه دانه درشت یا دانه ریز به صورت مجزا نخواهید داشت.

می توانید بسته به سلیقه تان قسمت هایی از سطح خامه کیک یا خمیر فوندانت را با لبه ی شیار ریز شانه قنادی و قسمت های دیگر را با استفاده ی از لبه ی دیگر آن یعنی لبه ی شیار درشت شانه قنادی تزیین کنید و به کیک و شیرینی خود جلوه ی خاصی ببخشید.این شانه ها انواع فلزی نیز دارد.

۵.چاقو برش

حتما تا به حال کیک‌های چند لایه را دیده‌اید. لایه‌های بیشتر به معنای بلندتر شدن ارتفاع کیک است.

در حالی که می‌توان هر لایه را به صورت جداگانه پخت، اما ممکن است به اندازه‌ی کافی سینی کیک و یا فضای فر نداشته باشید. بنابراین راه حل آن، برش کیک به چند لایه است.

شما برای برش لایه‌ای کیک به یک جفت چاقوی کوچک و بزرگ اره‌ای نیاز دارید. باید دقت کنید که هنگام برش، کیک سرد باشد. چاقو برش کیک یکی از ابزارهای پخت کیک و بریدن لایه های کیک هست که با دندانه های اره ای که دارد برای این کار مناسب است .

۶. قیف و ماسوره

ماسوره و قیف و سرپیچ سه جز از وسیله‌ای برای تزیین و پاشیدن خامه روی انواع کیک‌ها و دسر هاست.

ماسوره جزئی است که اندازه و شماره مشخصی دارد و نوک آن در شماره‌های مختلف متفاوت است و هنگام بیرون آمدن خامه از داخل قیف اشکال متفاوت و متنوعی درست می‌کند.

قیف می‌تواند پارچه‌ای یا پلاستیکی و یکبار مصرف باشد یا می‌تواند مانند یک سرنگ بزرگ با پیستونی متحرک و باز شونده باشد. سرپیچ هم برای بستن و سوارکردن ماسوره روی قیف بکار می‌رود.

۷.اره کیک

 اره برش کیک با سیم برشی از استیل فنر آلمانی ساخته شده که به هیچ عنوان پاره نمیشود این اره دارای پایه بوده و ارتفاع برش قابل تنظیم دارد . دسته رو به بالای اره برش کیک باعث میشود که هنگام کار دست به سطح کیک برخورد نداشته و هم موقع کار دست و پاگیر نباشد. روش استفاده : ابتدا کیک را بر روی سطحی صاف و غیر لغزنده قرار دهید سپس با توجه به ضخامت لایه ای که میخواهید برش دهید، ارتفاع تیغه اره را تنظیم نمایید. سپس با قرار دادن پایه های اره بر روی میز کار، پایه های اره را گرفته وبا حرکت تدریجی اره ای ، کیک را برش دهید. به عبارتی دیگر ، وقتی اره با سطح کیک تماس یافت، یا حرکت تدریجی تیغه اره در لایه کیک به سمت جلو حرکت کرده و در حین برش دادن از سمت دیگر کیک خارج می شود.

پست مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *