سبد خرید (0) بستن

هیچ محصولی در سبد خرید شما وجود ندارد.

خانه وبلاگ مدیا مشکلات پخت کیک

مشکلات پخت کیک

همه ی شما عزیزان تا به حال دستور پخت کیک اسفنجی از راه های مختلف اموزش دیدین اما گاهی اوقات موقع پخت کیک به مشکلاتی بر میخوریم که شاید توی دستورهای اموزشی جوابشونو نتونیم پیدا کنیم.

اگه علاقه مند هستید کیکهای زیبا و بدون نقص بپزید به نکات زیر توجه کنید :

۱.کیک پخته شده پف لازم را ندارد!

.اندازه گیری مایعات به دقت انجام نشده ( مقدار مایعات مورد استفاده کم یا زیاد شده است)

.مقدار و مدت زمان مخلوط کردن مواد با هم کم یا خیلی بیشتر از حد معمول بوده.

.دمای فر کم یا خیلی زیاد بوده.

.هنگام مخلوط کردن مواد ترتیب افزودن انها رعایت نشده است.

کره یا تخم مرغ مورد استفاده بسیار خنک بوده.

.میزان روغن مورد استفاده بسیار زیاد بوده .

اندازه قالب نسبت به مواد کیک بسیار بزرگ بوده.

۲.روی کیک حالت چسبندگی دارد!

.روی کیک در حالتی که هنوز گرم بوده با پلاستیک یا درپوشی پوشانده شده است.

.کیک هنوز به اندازه کافی پخته نشده است( کوتاه بودن مدت پخت یا کم بودن دمای فر)

.اگرهم روی کیک حالت چسبندگی دارد ولی وسط کیک خشک شده است:

.مواد کیک بیش از حد مخلوط شده است.

. سفیده های تخم مرغ بیش از حد زده شده است.

.مقدار ارد مورد استفاده زیاد بوده است.

.میزان چربی یا مایعات مورد استفاده کم بوده است.

. مقدار شکر کافی نبوده است.

۳. کیک پرسوراخ و منفذ دار شده است!

.دمای فر بسیار بالا بوده و مواد اولیه ه اندازه کافی مخلوط نشده است و میزان بکینگ پودر مورد استفاده ریاد بوده است.

۴. بافت کیک سفت و وسط کیک فرو رفته شده است!

.فر سرد بوده و کیک به ارامی پخته شده (فر باید ۲۰ دقیقه قبل از پخت روشن و گرم شود)

. شکرو روغن به اندازه کافی مخلوط نشده و مقدار استفاده شده بکینگ پودر زیاد بوده .

.از ارد نا مناسب استفاده شده و مواد به درستی در قالب پخش نشده است.

۵. کیک حالت خیس دارد!

.مواد بیش از حد مخلوط شده و دمای فر بسیار زیاد بوده و میزان آرد استفاده شده زیاد و میزان مایعات کم بوده.

.کیک در طبقه بالاتر از طبقه وسط فر قرار گرفته.

۶.روی کیک شیب دار و کج شده است!

فر یا طبقات فر تراز نیست.

.مواد بخصوص بکینگ پودر به درستی مخلوط نشده است.

۷. کیک به قالب چسبیده !

. قالب به درستی چرب یا ارد پاشی نشده و یا از کاغذ روغنی استفاده نشده .

.کیک باید بعداز سرد شدن از قالب جدا شود و یا به اندازه کافی پخته نشده است.

۸. رویه کیک به طور یکدست پخته نشده!

.گرما به طور یکنواخت در فر پخش نمیشود .

۹. ته کیک سوخته ولی وسط ان نپخته!

.مانند مورد بالا جریان گرما به خوبی در فر پخش نمیشود

۱۰.رنگ کیک تیره و خاکستری شده!

. از آرد نامرغوبی برای پخت کیک استفاده شده.

.سفیده های زده شده به خوبی با ارد مخلوط نشده است

۱۱.بافت کیک حالت خرده نان دارد!

.مقدار چربی کیک یا شکر کیک کم است.

. به علت کم بودن مایعات خمیر کیک سفت شده است.

۱۲.سطح کیک سوخته !

. دمای فر بالا بوده و یا مقدار مایعات مصرفی نا متناسب بوده است.

پست مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *